APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi APB Türkiye Genel APB Türkiye Auction Mezarlık [ Satıldı ] Hesap Kalıcılığı (???)
Hesap Kalıcılığı (???)
Blackxtar
Hesap Kalıcılığı (???)
1
1777
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Blackxtar Trader
Magister
Mobil Onaylı Grubu
Tckimlik Onaylı Grubu
  • Ticaret : 0
  • Mesajlar149
  • Konular32
  • Imperium 132
  • NicknameBlackxtar
  • Clan ismi-
  • TarafıBelirtilmedi
  • ( 220 Seviye ) Enf GoldSeviye AMG-556 'Medusa'Favori Silah
7 yıldır üyesiniz. Tebrikler!
Oyuna çok uzun bir süre ara vermek istiyorum. Bu uzun süre birkaç seneyi bulabilir. Hesabımın belirli bir süre girilmedikten sonra geçici olarak bloklanabileceğini biliyorum, bunun dışında hesabımın güvenliğini tehdit eden herhangi bir faktör var mı? 1 Sene girilmediğinde hesap silinmesi vb gibi şeyler yani?
Beğenenler :
''Kolay yol daima mayınlıdır''
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Psychologist Kayıtlı Üye
*
Forum Üyesi
  • Ticaret : 0
  • Mesajlar29
  • Konular7
  • Imperium 1
  • NicknamePsychologistN
  • Clan ismiSocialWave
  • TarafıEnforcer
  • ( 240 Seviye ) Crim SilverSeviye Colby CSG-20 Mk2Favori Silah
7 yıldır üyesiniz. Tebrikler!
Bildiğim kadarıyla bloklanma gibi bir şey söz konusu değil. 2012'lerde bırakıp tekrar başlamış biri olarak hiç bloklanma gibi bir şey ile karşılaşmadım. Ancak bazen farklı IP adreslerinden, mail değişikliklerinden hesabınız "suspicious" yani şüpheli bulunarak girilemez hale getiriliyor. Bu durum banlanmaktan farklıdır. Hesabınız silinmez veya geri döndürülemez bir engelleme söz konusu değildir. Sadece giriş yapılamaz. Bu durumla bir kez karşılaştım ve ticket attım. Burada detaylı hesap bilgileri soruldu, hesabın açıldığı tarih gibi. En çok dikkat edilen ise gördüğüm kadarıyla yapılan ödemeler hakkındaki bilgilerdi. Bu yüzden kenara ödeme bilgilerinizi yani hangi tarihte ne satın aldınız ve işlem numarası gibi bilgileri not ediniz. Böyle bir durumla karşılaştığınızda rahatlıkla o "blok" açılır. Ben de steam'e bağlamıştım hesabı. Son yaptığım G1C alışverişinin işlem numarasını yollayınca ikna oldular. "Suspended" Bloğum böylelikle açıldı.
Beğenenler : Blackxtar
EU-Citadel

Discord: Psychologist#4133
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  [ Satıldı ] 270r dopdolu hesap Nallodyret 4 891 14-03-2026, Saat: 22:20
Son Yorum: Nallodyret
  [ Satıldı ] 210 Crim 201 Enf Dolu Hesap omrgns 1 1,782 08-04-2025, Saat: 23:26
Son Yorum: omrgns
  [ Satıldı ] Satılık Silah Ve Hesap omrgns 4 3,872 07-02-2025, Saat: 21:51
  [ Satıldı ] Satılık Hesap Ve Silah omrgns 0 2,924 11-01-2025, Saat: 16:18
  [ Satıldı ] Satılık Hesap eraera 0 2,819 11-01-2025, Saat: 08:05
Son Yorum: eraera

Hızlı Menü: