APB Reloaded Türkiye Fan Sitesi APB Türkiye Genel APB Reloaded Bug - Hata ve Çözümleri Yardım Beyler Bayanlar Acil yardım lazım ya !!
Beyler Bayanlar Acil yardım lazım ya !!
omrcankrk
Beyler Bayanlar Acil yardım lazım ya !!
6
5062
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
omrcankrk Kayıtlı Üye
*
Forum Üyesi
  • Ticaret : 0
  • Mesajlar5
  • Konular1
  • Imperium 0
  • NicknameTeAmStarKK
  • Clan ismiR A W E R
  • TarafıEnforcer
  • ( 270 Seviye ) Crim SilverSeviye PDW-57 'Kris'Favori Silah
7 yıldır üyesiniz. Tebrikler!
arkadaşlar abp de financal waterfront hatta event e bile girmeyii denedim fakat olmuyor ! 15 minitus kick fln yaziyor Battleye hatasi fln veriyor. Lütfen yardim eder misiniz sizlere güveniyorum.! Oyuna steamdan giriyorum bu arada
Beğenenler :
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Gousk someone
Magister
Güvenilir Üye
Mobil Onaylı Grubu
Tckimlik Onaylı Grubu
  • Mesajlar86
  • Konular15
  • Imperium 145
  • NicknameGousk
  • Clan ismibicycle club
  • TarafıEnforcer
  • ( 40 Seviye ) Crim BronzeSeviye S1-NA 'Manic'Favori Silah
7 yıldır üyesiniz. Tebrikler!8 yıldır üyesiniz. Tebrikler!
Ekranına çıkan hatanın ekran görüntüsünü yollarsan yardımcı olmaya çalışacağım. Ayrıca battleye errorü sen districte girmeye çalışırken mi veriyor yoksa oyuna girerken mi ?
Beğenenler :
Gousk -  Wentusk
Şuan Offine!
Şuan Offine!
omrcankrk Kayıtlı Üye
*
Forum Üyesi
  • Mesajlar5
  • Konular1
  • Imperium 0
  • NicknameTeAmStarKK
  • Clan ismiR A W E R
  • TarafıEnforcer
(08-11-2018, Saat: 21:38)Gousk yazdı: Ekranına çıkan hatanın ekran görüntüsünü yollarsan yardımcı olmaya çalışacağım. Ayrıca battleye errorü sen districte girmeye çalışırken mi veriyor yoksa oyuna girerken mi ?

Reis Disciritie girerken veriyor

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Beğenenler :
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Gousk someone
Magister
Güvenilir Üye
Mobil Onaylı Grubu
Tckimlik Onaylı Grubu
  • Mesajlar86
  • Konular15
  • Imperium 145
  • NicknameGousk
  • Clan ismibicycle club
  • TarafıEnforcer
Bu error resimden anladığım kadarıyla battleye ile alakalı değil. Sanıyorum ki problem internetinle alakalı diyorsan ki internetim düzgün o zaman yeni bir hesap oluşturup onunla girmeye çalış, sorun hesabından mı kaynaklı görmüş olursun. Eğer sorun sadece senin hesapta oluyorsa supporta ticket atmanı tavsiye ederim.

https://support.gamersfirst.com <--- support linki
Beğenenler :
Gousk -  Wentusk
Şuan Offine!
Şuan Offine!
omrcankrk Kayıtlı Üye
*
Forum Üyesi
  • Mesajlar5
  • Konular1
  • Imperium 0
  • NicknameTeAmStarKK
  • Clan ismiR A W E R
  • TarafıEnforcer
(09-11-2018, Saat: 14:59)Gousk yazdı: Bu error resimden anladığım kadarıyla battleye ile alakalı değil. Sanıyorum ki problem internetinle alakalı diyorsan ki internetim düzgün o zaman yeni bir hesap oluşturup onunla girmeye çalış, sorun hesabından mı kaynaklı görmüş olursun. Eğer sorun sadece senin hesapta oluyorsa supporta ticket atmanı tavsiye ederim.

Reis ben oyunu silip yükledim şimdi farklı farklı hesaplaral girmeye çalışıyorum fakat olmadı. Modeme reset attım ip adresi değişti yine olmuyo sadece sosyal ve baylan fight club giriyor districtlere giremiyorum.
Beğenenler :
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Gousk someone
Magister
Güvenilir Üye
Mobil Onaylı Grubu
Tckimlik Onaylı Grubu
  • Mesajlar86
  • Konular15
  • Imperium 145
  • NicknameGousk
  • Clan ismibicycle club
  • TarafıEnforcer
(09-11-2018, Saat: 15:19)omrcankrk yazdı:
(09-11-2018, Saat: 14:59)Gousk yazdı: Bu error resimden anladığım kadarıyla battleye ile alakalı değil. Sanıyorum ki problem internetinle alakalı diyorsan ki internetim düzgün o zaman yeni bir hesap oluşturup onunla girmeye çalış, sorun hesabından mı kaynaklı görmüş olursun. Eğer sorun sadece senin hesapta oluyorsa supporta ticket atmanı tavsiye ederim.

Reis ben oyunu silip yükledim şimdi farklı farklı hesaplaral girmeye çalışıyorum fakat olmadı. Modeme reset attım ip adresi değişti yine olmuyo sadece sosyal ve baylan fight club giriyor districtlere giremiyorum.

Öncelikle full büyük harf kullanmazsan sevinirim, biliyorsun ki caps lock açık yazmak internet dilinde bağırmak anlamına geliyor. Her neyse durumdan anladığım kadarıyla verdiğim linkten supporta ticket atman gerekiyor. Düzgün bir ingilizceyle olayı anlat yardımcı olacaklardır. Benim şu ana kadar hiç görmediğim bir sorun.
Beğenenler :
Gousk -  Wentusk
Şuan Offine!
Şuan Offine!
omrcankrk Kayıtlı Üye
*
Forum Üyesi
  • Mesajlar5
  • Konular1
  • Imperium 0
  • NicknameTeAmStarKK
  • Clan ismiR A W E R
  • TarafıEnforcer
(09-11-2018, Saat: 23:43)Gousk yazdı:
(09-11-2018, Saat: 15:19)omrcankrk yazdı: Reis ben oyunu silip yükledim şimdi farklı farklı hesaplaral girmeye çalışıyorum fakat olmadı. Modeme reset attım ip adresi değişti yine olmuyo sadece sosyal ve baylan fight club giriyor districtlere giremiyorum.

Öncelikle full büyük harf kullanmazsan sevinirim, biliyorsun ki caps lock açık yazmak internet dilinde bağırmak anlamına geliyor. Her neyse durumdan anladığım kadarıyla verdiğim linkten supporta ticket atman gerekiyor. Düzgün bir ingilizceyle olayı anlat yardımcı olacaklardır. Benim şu ana kadar hiç görmediğim bir sorun.

tamam teşekkür ederim. ticket atmayı bi deniyecegim bu arada büyük harfle yazdıgım için özür dilerim fazla bi bilgim yok çok teşekkürler hatırlattıgın için !
Beğenenler :
Big Grin
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Config Hatası İle İlgili Yardım frfln 1 1,834 06-12-2020, Saat: 17:52
Son Yorum: ytr
  Yardım (Hata) kozbi 3 2,520 11-08-2020, Saat: 18:28
Son Yorum: kozbi
  Oyuna Yeni Başladım Yardım Lazımda Acil xpage 6 3,354 31-07-2020, Saat: 10:14
Son Yorum: Atare
Exclamation
11001 Hatası - Acil Yardım AscendanT 8 5,892 23-09-2018, Saat: 17:27
Son Yorum: AscendanT
  Han Veo 4 Slot Acil Para lazım oyun içi ekinardzer 3 5,692 08-06-2018, Saat: 14:54
Son Yorum: corsey

Hızlı Menü: